Historien om os

Historie

I 2004 mistede jeg min 13-år gamle golden retriever. Vi havde mange gode oplevelser sammen, både på udstillinger og jagtprøver. Hun manglede dog lige det sidste i at nå op i den bedre halvdel. Når det er sagt, så skulle jeg også lære at  kunne begå mig på udstillinger. 

Da jeg stod overfor at skulle have hund igen faldt mit valg på en Labrador. Den skulle både være i top sundheds- og udstillingsmæssigt – og også som jagthund, hvis det var muligt, hvilket kan være en svær kombination. Som tiden gik, viste det sig, at den hvalp, jeg havde købt, var rigtig godt repræsenteret i forhold de egenskaber jeg vægtede højst, og jeg valgte så at priotere udstillingerne højt, hvilket har betydet mange gode placeringer.

De største oplevelser var nok at være til Crufth 2006 samt at være på Verdens udstillingen i Polen 2006.Vi har haft mange gode ture rundt i både Danmark og udlandet, hvor vi har mødt en masse gode venner, som har hjulpet både mig og mine hund til at blive bedre. Det er rart at man kan hjælpe hinanden, da det er med til at give det bedste resultat for racen i den sidste ende.
Da jeg har en drøm om at tilføre racen nogle gode egenskaber i form af sundhed, interiør, gode brugs-egenskaber

Vores A-kuld var med en han fra Frankrig hvor der kom 10 dejlige hvalpe¨. deriblandt Asta som blev hos os

B-kuldet er lavet med en hanhund fra U.S,A. som var på besøg i Holland der var desværre kun 3 piger der overlevede da den ene fødekanal var blokeret, vi beholdte selv en gul Tæve (FIE)

I efteråret 2015 måtte vi tage afsked med vores dejlige Luna som vi har fået mange tider med

C-kuldet er med en dejlig han fra kennel Melicmark her i Danmark som gav os 8 dejlige hvalpe 6 hanner og 2 Tæver

I efteråret 2017 måtte vi tage afsked med Asta som nok har være et stjerne hos mange af os. Hun blev Dansk og svensk champion vi håber at hendes efterfølger kan leve op til det.

D-Kuldet er med han fra Kennel Bellamare / Polen som har givet os 2 tæver 0g 5 hanner vi beholdte selv en gul tæve (Dicte)

E-Kuldet som vi venter på er med Rex fra Lab Heartbreaker

Hvor vi håber at vores nye stjerne er en del af.

Vi er derfor en kennel, som er oprettet med det formål at give racen noget tilbage, som tak for det gode arbejde, der er gjort indtil
nu………….

Frank-Daisy-Chrissy-Dicte